Get Adobe Flash player

Άμεση Επικοινωνία

Ζελενίτσας Θεόδωρος & ΣΙΑ ΟΕ

Τεχνική Eμπορική Εταιρία 

Μύλοι Ιατρίδη, Καρπενήσι,

Τ.Κ: 361 00, 

Τηλ: 22370 21266 & 6977 808154

Fax: 22370 21303

E-mail

Αντιπρόσωπος

Είστε εδώ

Αρχική » Σόμπες

Stubotto Ξύλου

The original fireplace-stove in majolica.
 
Stubotto is an original idea by Piazzetta. It embodies years of experience and corporate know-how,
offering an atmosphere that recalls the fireplace, but has all the efficiency of a stove. The performances
are powered by kit Multifuoco System®, the exclusive patented system.
 
MULTIFUOCO SYSTEM®
Τέλεια θέρμανση από το δάπεδο μέχρι την οροφή.
Στη σόμπα σου μπορείς να εγκαταστήσεις το κιτ Multifuoco®. Πρόκειται για ένα κατοχυρωμένο σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας του θερμού αέρα, που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας μέσα στον χώρο και στα διπλανά δωμάτια. Ελέγχεται με τηλεχειριστήριο.
 
MULTIFUOCO SYSTEM PLUS
Προαιρετικόκιταερισμού, σε 4 επίπεδατης εξουσίαςηλεκτρονικού ελέγχου με τηλεχειριστήριο με οθόνη LCD. Αεραγωγών μέχρι και 10 μέτρα.
 
ΦΥΣΙΚΉ ΔΙΆΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ.
 
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Η θερμότητα μεταδίδεται απευθείας από την φλόγα στον αέρα του περιβάλλοντα χώρου. 
 
ΕΠΑΓΩΓΗ
Η θερμότητα μεταδίδεται με την απευθείας επαφή της εξωτερικής επιφάνειας με το εσωτερικό σώμα που περιβάλλεται από τη φλόγα. 
 
ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΑΓΩΓΗ
Η διάχυση της θερμότητας γίνεται μέσω της φυσικής κυκλοφορίας της μάζας του θερμού αέρα. Ο αέρας που έρχεται σε επαφή με την πηγή θερμότητας ζεσταίνεται και αρχίζει να κυκλοφορεί μέσα στο χώρο, μεταφέροντας έτσι τη θερμότητα.
 
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 Έως και 6 ώρες συνεχούς θέρμανσης.         
Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια Piazzetta απέδειξαν ότι οι ξυλόσομπες, χάρη στη ρυθμιζόμενη καύση τους, μπορούν να έχουν μεγάλη αυτονομία λειτουργίας, χωρίς να χρειαστεί τροφοδοσία.
 
ΚΙΤ ΑΕΡΑ ΚΑΥΣΗΣ
Βελτιώνει την καύση και εξαίρει την απόδοση.         
Στα σπίτια χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, που είναι ερμητικά κλειστά, ο απαραίτητος αέρας καύσης πρέπει να παραλαμβάνεται από εξωτερικό χώρο. Αυτό το προαιρετικό κιτ επιτρέπει την εισαγωγή αέρα που προέρχεται από υπαίθριο χώρο, για την βελτίωση της καύσης και της απόδοσης.
 
EASY CLEANING
Εξαιρετικά απλή συντήρηση.
Το εξερχόμενο συρτάρι στάχτης καθαρίζεται εύκολα. Απλή είναι και η περιοδική συντήρηση της σόμπας.
 
ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ
Λειτουργικός και αποδοτικός.         
Ο βαθύς και ευρύχωρος καυστήρας εξασφαλίζει εξαιρετική πρακτικότητα χρήσης και εύκολη αφαίρεση της στάχτης. Το σχήμα των οπών εισάγει με ακρίβεια την απαιτούμενη ποσότητα προθερμασμένου πρωτεύοντα αέρα, βελτιώνοντας την καύση και την απόδοση.
 
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΧΟΣ
Εγγύηση στιβαρότητας και διάρκειας ζωής.         
Το πάχος της πόρτας, της εστίας και του καυστήρα φθάνει έως και τα 15 χιλιοστά και αποτελεί εγγύηση στιβαρής κατασκευής και μεγάλης διάρκειας ζωής της σόμπας.
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΙΤΕΥΟΝΤΑ ΑΕΡΑ
Καλύτερη απόδοση.         
Το σύστημα του προθερμασμένου τριτεύοντα αέρα, που υπάρχει σε πολλά μοντέλα, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την καύση και εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και χαμηλές εκπομπές καπναερίων στην ατμόσφαιρα.
 
AIR GLASS SYSTEM
Αεριζόμενο κεραμικό τζάμι.       
 Ένα ρεύμα αέρα κινείται διαρκώς παράλληλα με το κεραμικό γυαλί (αντέχει στους 750°C). Συμβάλλει στο να διατηρείται το γυαλί καθαρό και επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει πλήρως τη χαλαρωτική θέα της φωτιάς.
 
ΦΟΥΡΝΟΣ
Παραδοσιακό και υγιεινό ψήσιμο με ξύλα.         
Η Piazzetta σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μία σόμπα ή Stubotto με φούρνο, για να μαγειρεύεις όπως τον παλιό καλό καιρό, εκμεταλλευόμενος τη θερμότητα που παράγεται από την καύση των ξύλων.
 
ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΚΑΠΝΑΕΡΙΩΝ
Εξαιρετική απόδοση σε συνδυασμό με τη λειτουργία της συσσώρευσης.         
Ο ειδικός εναλλάκτης που μπορεί να εγκατασταθεί στο μοντέλο Ortisei επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση της θερμότητας των καπναερίων και την μεγιστοποίηση της απόδοσης.          Η έξοδος των καπναερίων επιβραδύνεται και η θερμότητά τους μεταδίδεται και συσσωρεύεται στην κεραμική επένδυση, από όπου, όταν η σόμπα σβήσει, διαχέεται σιγά σιγά στον χώρο για πολλές ώρες.