Get Adobe Flash player

Άμεση Επικοινωνία

Ζελενίτσας Θεόδωρος & ΣΙΑ ΟΕ

Τεχνική Eμπορική Εταιρία 

Μύλοι Ιατρίδη, Καρπενήσι,

Τ.Κ: 361 00, 

Τηλ: 22370 21266 & 6977 808154

Fax: 22370 21303

E-mail

Αντιπρόσωπος

Είστε εδώ

Αρχική » Σόμπες

Stubotto Πέλετ

Αισθητική και απόδοση.
 
Πολύτιμα κεραμικά και αρμονικά παραδοσιακά σχήματα περικλείουν μία εστία πέλετ,  που είναι καρπός της τεχνολογικής έρευνας της Piazzetta. Η μεγάλη αυτονομία λειτουργίας, το αυτόματο άναμμα και σβήσιμο και το αποκλειστικό σύστημα κυκλοφορίας θερμού αέρα Multifuoco System® είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς. Καινοτομική εστία. Η εστία από ατσάλι, ο καυστήρας από μαντέμι -το σχήμα των οπών εισάγει με ακρίβεια την απαιτούμενη ποσότητα προθερμασμένου αέρα- και το κυκλικό σύστημα καθαρισμού κατά τη λειτουργία βελτιστοποιούν την καύση και την απόδοση, και μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου.
 
MULTIFUOCO SYSTEM
Τέλεια θέρμανση από το δάπεδο μέχρι την οροφή.
Το Multifuoco System® υπάρχει στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των μοντέλων. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας του αέρα που, με πολλαπλές επιλογές ρύθμισης ταχύτητας και έντασης φλόγας, επιτυγχάνει έως και 20 συνδυασμούς λειτουργίας. Το Multifuoco system επιτρέπει τη διοχέτευση και τη διανομή του θερμού αέρα που παράγει η σόμπα σε όλο το χώρο, καθώς και στα διπλανά δωμάτια. Εκτός αυτού, για να αξιοποιείται στο έπακρο η παραγόμενη θερμότητα, τα βεντιλατέρ συνεχίζουν να λειτουργούν και μετά το σβήσιμο της σόμπας.
 
DUAL POWER SYSTEM
Δυο βεντιλατέρ ανεξάρτητα και αυτόνομα.
Για να διοχετεύεται άριστα ο  θερμός αέρας σε όλους τους χώρους, μερικές σόμπες πέλετ διαθέτουν διπλό μοτέρ. Η ταχύτητα των δύο βεντιλατέρ μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά, ανάλογα με το μήκος των σωληνώσεων διοχέτευσης θερμού αέρα. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ανεξάρτητα τα δύο βεντιλατέρ, για να διαφοροποιήσει τις θερμοκρασίες της ζώνης ημέρας και της ζώνης νύχτας του σπιτιού.
 
MULTICOMFORT
Οικονομία και άνεση.         
Το τηλεχειριστήριο, με οθόνη LCD και λειτουργία Multicomfort, επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας στο χώρο όπου είναι εγκατεστημένη η σόμπα ή στους διπλανούς. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί και ως χρονοθερμοστάτης με δυνατότητα ημερήσιου και  εβδομαδιαίου προγραμματισμού, καθώς και για Σαββατοκύριακο.
 
REMOTE CONTROL SYSTEM
 Άναμμα και σβήσιμο με SMS.
Πρόκειται για μία διεπαφή που, κατόπιν παραγγελίας, συνδέεται με την ηλεκτρονική κάρτα και επιτρέπει στον χρήστη να επικοινωνεί με τη σόμπα και να τη χειρίζεται από το κινητό του, με απλή αποστολή SMS.
 
4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
Πάνω από 46 ώρες λειτουργίας με 60 κιλά πέλετ.         
Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια Piazzetta απέδειξαν ότι οι σόμπες πέλετ με δοχείο αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας μπορούν αν φθάσουν έως και 4 ημέρες αυτονομίας, χωρίς να χρειαστούν γέμισμα.
 
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΧΟΣ
Εγγύηση στιβαρότητας και διάρκειας ζωής.
Το πάχος της πόρτας, της εστίας και του καυστήρα φθάνει έως και τα 15 χιλιοστά. Το μεγάλο πάχος εξασφαλίζει στιβαρή κατασκευή και μεγάλη διάρκεια ζωής στη σόμπα.
 
AIR GLASS SYSTEM
Αεριζόμενο κεραμικό τζάμι.       
 Ένα ρεύμα αέρα κινείται διαρκώς παράλληλα με το κεραμικό γυαλί, που αντέχει στους 750°C, και συμβάλλει στο να διατηρείται καθαρό.         
Η μεγάλη επιφάνεια του τζαμιού επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει πλήρως τη χαλαρωτική θέα της φωτιάς.
 
EASY CLEANING
Εξαιρετικά απλή συντήρηση.
Το σύστημα κυκλικού καθαρισμού του καυστήρα, κατά τη λειτουργία, βελτιώνει την καύση και την απόδοση. Συνεπώς, η απλή συντήρηση και ο καθαρισμός γίνονται πολύ πιο άνετα (όταν η σόμπα είναι κρύα).
 
COOKING-PRO
Φούρνος ρυθμιζόμενος με τηλεχειριστήριο.
Η Piazzetta προτείνει και σόμπες πέλετ που διαθέτουν φούρνο. Η θερμοκρασία και το timer του φούρνου ελέγχονται από το τηλεχειριστήριο και επιτρέπουν στον χρήστη να προγραμματίσει τις συνθήκες ψησίματος που επιθυμεί.
 
WELLNESS
Υγραντήρας - διαχυτήρας.         
Η ευεξία είναι βασικό ζητούμενο στο σπίτι. Με τη βοήθεια του ανοξείδωτου υγραντήρα, μπορείς να επιτύχεις τον βαθμό υγρασίας που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα. Για να πολλαπλασιάσεις την αίσθηση της ευεξίας, μπορείς να ρίξεις στο νερό μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων.
 
ΤΕΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΑΝΑΜΜΑΤΟΣ
Τεστ πλήρους κύκλου.
Κάθε σόμπα, πριν διοχετευτεί στην αγορά, υποβάλλεται σε μία πολύ αυστηρή τελική δοκιμή ανάμματος και λειτουργίας. Επειδή για την Piazzetta η ποιότητα είναι πάνω απ’ όλα.
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Επισήμανση τυχόν προβλημάτων.
Οι σόμπες πέλετ Piazzetta ελέγχονται αδιάκοπα από την ηλεκτρονική κάρτα, για να εξασφαλίζεται πάντοτε η σωστή λειτουργία τους.         
Τυχόν προβλήματα επισημαίνονται αμέσως στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου, με άμεσα αντιληπτές ενδείξεις.
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αυτόματα συστήματα σβησίματος και επανεκκίνησης.         
Το καινοτομικό σύστημα ασφαλείας της Piazzetta είναι μια επιπλέον εγγύηση, για να έχετε την ησυχία σας. Σε περίπτωση σύντομης διακοπής του ρεύματος, ενώ η σόμπα είναι σε λειτουργία, με την επάνοδο του ρεύματος, η σόμπα επανεκκινείται αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί η επέμβασή σας. Εκτός αυτού, η Piazzetta ανέπτυξε ένα σύστημα αυτόματου σβησίματος της σόμπας, σε περίπτωση που κάποιος ανοίξει κατά λάθος την πόρτα.